Loading

wait a moment

when you’re good to mama…

mama’s good to you. Valabil nu numai in Chicago.

*****

Aflu de la Andrei ca cehii au adoptat o lege cu amenzi dintre cele mai usturatoare pentru orice cacat de/sau hirtiutza azvirlita de-ampulea pe strada. Si la revedere si cu bautul in centrul orasului, inclusiv bautul berii. Nu stim daca s-au interzis si mititeii si gratarele cu cotletzele, cirnaciori si pulpitze, ca daca-i p’asa, apai nici ca se mai duc romanii in vizita pe-acolea, ca fara fum nu sta bine astrahanu’.

*****

Cica nu mai e asa misto nici la Monte Carlo. Adica mai jos:

hal de oras… nici nu ma mir ca Andronic si l-a ales ca sa se marite-n el.

*****

Zice Vlad ca diseara se ridica giulgiul de pe racla retrocedarilor romanesti (prima parte). Aflam ca mafia retrocedarilor este bine organizata, intocmai ca si o societate secreta. Am putea sa-i spunem chiar Masoneria retrocedarilor. Sau chiar Opus dei-ul retrocedarii. Ce opusu’ meu. Eu nu credeam si n-am banuit nici o clipa ca retrocedarile nu se fac curat, pe fata si cinstit. Eu nu stiu cine e Costanda, dar stiu cine a fost Bragadiru, Malaxa, Auschnitt – morti cu totii, din fericire, dar nu sunt inca scutiti de tumbe subterane, caci legislatorul roman (organ colectiv) a decis ca mai tare decit propitaru’ pe lume ste chiriasu’. Dar sa lasam, ca doar nu tre sa ne doare pe noi de burjui, de bogatani, regi si printi.

*****

Chinezu constata un adevar: lu badea Mircea i s-a infundat. Nu, nu o nara, ci conducta cu ieuroi de tonomat care este. Se pare ca exista o petite online pentru ca Badea sa fie demisionat din Antena 3, din trustul Intact si din viata audiovizuala romaneasca. Plus ca Patapievici il acuza de plagiat. Plus ca il suna Elena Basescu si-i trimite si sms-uri. Plus ca sta inca cu bunica-sa! Lasa-ne, lasa-ne, tonomatule! pare a striga societatea civila, armata si secreta, toate-ntr-o voce. Eu cred ca populatia romaneasca inca nu a invatat care e diferenta dintre stat si privat: butonul de la telecomanda.

*****

Incheiem magistral cu o intrebare patrupeda de ultima ora: creationismul este o amenintare la adresa drepturilor omului?. Daca e sa revenim la stirea cu proprietatea si la alte sute de stiri pe care le puteti citi la patrupezi pe site… zau, nu stiu care drept e mai important, mai incalcat, sau mai santionat la noi in tara si aiurea: la viata, la proprietate, la cuvint, la credinta sau chiar la moarte.

LE: Va rog eu frumos, cine poate si binevoieste: scoateti-l pe geoana din priza, de azi dimineata de fiecare cind ma uit spre tv (care e lasat mut intr-un colt) vad moaca astuia. Nu stiu despre ce vorbeste si nici nu ma intereseaza, doar ma streseaza. Multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *